Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Slider

Tilsyn med Brandbekæmpelsesudstyr.

Tilsyn med Brandbekæmpelsesudstyr.

Lovpligtigt tilsyn af brandbekæmpelsesudstyr….Hvorfor, det brænder jo ikke hos os…!!

Men alligevel opstår der, i flg. Forsikring og Pension, ca. 80.000 forsikringsanmeldte brande om året hvoraf, mere en 60.000 af disse IKKE når, at udvikle sig nok til at brandvæsnet skal rykke ud primært pga. simpelt brandbekæmpelsesudstyr som håndildslukkere, slangevindere, brandtæpper m.m.

 

De fleste virksomheder og institutioner er i besiddelse af simpelt brandbekæmpelsesudstyr for, at kunne redde liv og bygninger inden en evt. brand når at udvikle sig fatalt.

 

Når man er i besiddelse af håndildslukkere, brandtæpper, slangevindere m.m. så er der et lovpligtigt krav om, at der årligt skal udføres et tilsyn med disse således, at man er sikker på at udstyret ikke fejler hvis der opstår en farlig situation i form af en brand.

 

Her hjælper vi gerne dig med at udfører dette tilsyn således, at du er sikker på dit brandbekæmpelsesudstyr altid er i orden og passer til de omgivelser hvori de sidder.

 

Vi er uddannet fra Dansk Brand- og sikringsteknisk institut, og udfører tilsyn med brandbekæmpelsesudstyr i hht. Gældende lovgivning.

 

Vi vil IKKE være de største på markedet… Men de BEDSTE..!

 

Det betyder også, at vi sætter os ind i dit behov og ikke hvor meget udstyr vi kan sælge dig.

 

Vi er prisstærke og matcher nemt de store aktører på markedet.

 

Vi benytter os udelukkende af danske leverandører for, at kunne stå inde for en høj kvalitet.

 

Ring til os og lad os se hvordan vi kan hjælpe dig til, at blive bedst muligt forberedt, på billigst mulige måde uden at gå på kompromis med sikkerheden…! Tilbage til Sikring.

 

Førstehjælp/indsats redder liv…!!

"“Jeg har gennem mine 10 år som kloakmester hjulpet folk med både ”stort” og ”småt” Jeg hjælper også gerne dig. Gi´ mig et ring og lad os sammen finde den rigtige løsning.” "

Heino Høgh Aut. Kloakmester
Espenheins Døgnvagt +45 58 500 159