Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Slider

Sikring

Sikring

 

Vil du have en tryg og sikker arbejdsplads? Espenheins Eftf. Er godkendt Salto-installatører og certificeret AIA, ADK, TVO og ABA-installatør, hvilket er din sikkerhed for kvalitet.

 

Vi leverer alt, hvad du skal bruge for at få en sikker arbejdsplads. Har du brug for adgangskontrol, TV-overvågning eller brandalarmeringsanlæg, så hjælper vi dig til en mere tryg hverdag i din virksomhed.

 

AIA-Anlæg (Tyverialarm)

 

Vi levere komplette løsninger inden for tyverialarmer for både erhverv og private. Vi har stor ekspertise og erfaring helt fra de store professionelle erhvervsalarmer, til de mindre privatalarmer med mange “smarthome” funktioner, som i dag er med til at gøre dit alarmsystem til mere end “bare” en alarm.

 

Vi er godkendt af Forsikring og Pension til at udføre AIA-installationer.. (se listen over certificerede AIA-installatører)

 

Adgang og overvågning

 

Vi er godkendt Salto-installatører, og kan som en af de få virksomheder i Danmark levere specialløsninger med Salto adgangssystemer.

 

Undgå uønsket adgang til din virksomhed med en fleksibel adgangskontrol. Systemet programmeres efter dine behov, og du opnår fuld kontrol over, hvem der har adgang til virksomheden og hvornår.

 

TV-overvågning er et godt supplement til de traditionelle sikringsforanstaltninger. Der er mange områder, hvor TV-overvågning med fordel kan bruges. Det kan være i butikslokaler, produktionsmiljøer eller større udendørsarealer.

 

Vi er godkendt af Forsikring og Pension til at udføre ADK og TVO-installationer.. (se listen over certificerede ADK & TVO-installatører)

 

Brand

 

Vi er certificeret ABA-installatører af DBI, og er derfor blandt de ca. 50 virksomheder, der må installere Automatiske Brandalamerings Anlæg.

 

Med et ABA-anlæg er du sikret en hurtig reaktion fra brandvæsnet.

 

Tilsyn til brandbekæmpelsesudstyr klik her.

 

Vi tilbyder

 

Vi kan hjælpe dig

 

Opnå større tryghed og sikkerhed i din virksomhed. Ring til os på tlf. 58 500 159 for at høre, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. – eller kig i vores WEBSHOP om der er noget der har interesse..

"“De sidste 14 år i Espenheins Eftf. har jeg udført el, data og sikrings-installationer til stor glæde for vores kunder – Store, som små. Ring til mig hvis jeg også skal hjælpe dig.” "

Henrik Aagaard Teknikker, El/Data/Sikring
Espenheins Døgnvagt +45 58 500 159