Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Slider

Data

Data

 

I dag stilles store krav til et godt netværk. Espenheins Eftf. er certificeret til at etablere og servicere fiberforbindelser, og kan blive din eksterne IT-afdeling.

 

En god, sikker og stabil internetforbindelse optimerer produktionen og er et must i den moderne virksomhed. Vi har været med fra fiberforbindelsernes start og er certificeret til at etablere og reparere disse.

 

Har du brug for at få visualiseret data eksempelvis fra et solcelleanlæg til en infoskærm, eller mangler du et program til at holde styr på kunder, kontakter, ordrer og services, så hjælper vi også med det. Vi udfører alt i databaser til virksomheder.

 

Vi laver

  • Fibernet
  • Trådløst netværk
  • PDS netværk
  • Radiokæder
  • PC administration
  • Databaser

 

Din eksterne IT-afdeling

 

Vil du reducere udgifterne til din virksomheds IT-drift? Vi har ekspertisen, når det gælder administration af PC’er, netværk, LAN og sikkerhedsbackup.

 

Vi administrerer i dag over 200 PC’er for kunder på hele Sjælland, og yder online service. Som kundens eksterne IT-afdeling, hjælper vi med: Opdateringer, software, licensaftaler, online backup g reparationer af hardware og software.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

 

Vi rådgiver, leverer, monterer og servicerer markedets bedste løsninger. Ring til tlf. 58 500 159 for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

"“Har du udfordringer med din tyverialarm eller adgangskontrol? Jeg står med glæde til rådighed. Ring til mig, så vi kan finde den bedste løsning til dit behov.” "

Jesper Esmann Teknikker El/Data/Sikring
Espenheins Døgnvagt +45 58 500 159