Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Slider

Information

Firmaet Espenheins Eftf. A/S

Espenheins Eftf. A/S er et dynamisk og kreativt firma som leverer kvalitet, kompetence og el-installationer til tiden.

 

I Espenheins Eftf. er kvalitet og funktionalitet i højsæde. Vi er medlem af TEKNIQ, og det betyder, at du er beskyttet af TEKNIQs Garantiordning, når du bruger vores services.

 

Vores historie

 

Firmaet blev grundlagt i 1945 af Børge Espenhein, som en traditionel el-installationsforretning og blev i 1969 købt af Torben B. Nielsen. Siden har virksomheden oparbejdet en stabil service til såvel private, som erhvervskunder.

 

I 2005 blev det tredje generationsskifte sat i gang, da Lars Rasmussen indtrådte i ejerkredsen. Således blev fremtiden for de gode stabile kunder og medarbejdere i Espenheins Eftf. sikret.

 

Virksomhedens kompetenceområder er gennem de sidste 7 årtier blevet udviklet med lynets hast, så vi kan hjælpe kunder med alle type opgaver, som kræver særlige kompetencer.

 

Vores kvalitetsmål

 

Vi bestræber os på, at kunne påbegynde installationsarbejdet i løbet af kort tid, samt udføre en pæn og hurtig installation. Kvalitet og funktionalitet er altid i højsæde hos os.

 

I Espenheins Eftf. A/S har vi en kvalitetspolitik, der sikrer dig, at vi altid udfører arbejder af høj kvalitet på alle virksomhedens forretningsområder. Det udførte arbejde skal ligge på et højt fagligt niveau og være sikkerhedsmæssigt forsvarligt i henhold til gældende lovgivning og forskrifter.

 

Hos os er alle medarbejderne med til at sikre, at det udførte arbejde altid er af høj kvalitet. Det betyder, at alle hos Espenheins Eftf. er forpligtet til at påpege og indberette kvalitetsmæssige fejl og mangler.

 

TEKNIQ Kvalitet (ISO9001)

 

Espenheins Eftf. er medlem af TEKNIQ, og derfor er du dækket af TEKNIQs Garantiordning. Skulle du mod forventning være utilfreds med vores service, og får du medhold i din klage hos Ankenævnet for Tekniske Installationer, så er du beskyttet af TEKNIQs Garantiordning. Ordningen dækker omkostninger op til 150.000 inkl. moms.

 

For at opretholde vores Autorisation samt sikre vores kvalitetsmål, bliver vores kvalitetstyringssystem hvert år kontrolleret af TEKNIQ Kvalitet. Dette sikrer at de installationer vi leverer, lever op til den høje kvalitetsstandard, de kræver. Dette sikrer samtidig dig trygheden for en funktionel løsning.

"“Jeg har gennem mine 10 år som kloakmester hjulpet folk med både ”stort” og ”småt” Jeg hjælper også gerne dig. Gi´ mig et ring og lad os sammen finde den rigtige løsning.” "

Heino Høgh Aut. Kloakmester
Espenheins Døgnvagt +45 58 500 159